Vlakke dakpannen

Op zoek naar strakke en moderne vlakke dakpannen die jouw dakontwerp naar een hoger niveau tillen? Steenhandel Twenthe biedt een ruim assortiment aan vlakke dakpannen die zorgen voor een eigentijdse uitstraling op jouw dak. Met hun diverse kleuren, texturen en afwerkingen kun je dé perfecte dakpannen kiezen die passen bij jouw visie voor jouw dak.

De vlakke dakpannen van Steenhandel Twenthe zijn van hoogwaardige kwaliteit en bieden betrouwbaarheid en duurzaamheid, zelfs onder zware weersomstandigheden. Ze zorgen voor een efficiënte afwatering en een strakke, moderne uitstraling. Kies voor de moderne stijl en de hoogwaardige kwaliteit van vlakke dakpannen van Steenhandel Twenthe en geef jouw dak de perfecte upgrade.

Vlakke dakpannen kopen in Rijssen

U kunt bij Steenhandel Twente uw dakpannen kopen in Rijssen. Het bouw-hart van Nederland is tenslotte diep geworteld in het Overijsselse Rijssen. Vanuit deze basis kunt u uw vlakke dakpannen kopen bij dé specialist op het gebied van dakpannen. Vanuit een ruim assortiment laten wij u graag alle mogelijkheden zien. Zo kunt u dakpannen gebruiken voor nieuwbouw, of verbouw van uw woning, appartementencomplex of bedrijfsgebouw.

De mogelijkheden zijn oneindig groot. Daarom staan onze productspecialisten graag voor u klaar om u te voorzien van dé juiste informatie over onze producten. Plan direct uw afspraak vrijblijvend in bij Steenhandel Twenthe.

Unieke vlakke dakpannen kopen

Het toepassen van vlakke dakpannen gebeurt in Nederland op grote schaal. Een degelijke en strakke manier om uw woning of pand te voorzien van een nieuwe en strakke uitstraling. In het assortiment van Steenhandel Twenthe kunt u zoals gezegd diversen soorten vlakke dakpannen vinden. Van een gladde tot aan een robuuste dakpan. Door onze kennis en expertise op het gebied van dakpannen kunnen wij u adviezen bieden over onze vlakke dakpannen én de toepassing ervan.

Ook kunnen wij u advies bieden over bijvoorbeeld te combineren gevelstenen en voegen. Kortom, Steenhandel Twenthe is hét adres voor uw vlakke dakpannen. Als u nog met vragen zit, stel ze gerust. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Dakpannen én gevelstenen

Naast dakpannen is Steenhandel Twenthe ook dé specialist als het gaat om gevelstenen. Gevelstenen kunnen worden toegepast in bijvoorbeeld wanden. Daarmee worden jaarlijks diverse woningen, appartementen en bedrijfsgebouwen gerealiseerd. De keuze voor een bepaalde steen komt veelal voort vanuit eigen smaak, of ontwerp van uw architect. Onze productspecialisten kunnen u als geen ander voorzien van advies en informatie bij het maken van uw keuzes.

Vlakke dakpannen

Kwaliteit sinds 1951

Steenhandel Twenthe kan bogen op een rijke historie: sinds 1951 werken we vol passie met onze gevelstenen en dakpannen. In de jaren ‘50 waren er nog 350 tot 375 steenfabrieken in Nederland. Uiteraard waren de meesten daarvan gesitueerd rondom de rivieren in Midden-Nederland. Daarnaast waren er enkele steenfabrieken te vinden in Groningen, Overijssel, Gelderland, Zuid-Limburg, Noord-Brabant en Zeeland. In Overijssel waren dat op dat moment zo’n 15 steenfabrieken.

Kies uw favoriet

Vanuit een ruim aanbod kunt u uw favoriete gevelsteen kiezen. Doordat Steenhandel Twenthe samenwerkt met een tal van leveranciers kunnen wij vrijwel iedere wens omtrent stenen in vervulling laten gaan. Heeft u een bepaald soort steen voor ogen? Dan gaan onze productspecialisten samen met u zoeken naar dé steen, of de steen welke het dichtste in de buurt komt. Zo krijg

Enkele voorbeelden uit ons aanbod

Vlakke dakpannen | Steenhandel Twenthe
Vlakke dakpannen | Steenhandel Twenthe
Vlakke dakpannen | Steenhandel Twenthe
Vlakke dakpannen | Steenhandel Twenthe
Vlakke dakpannen | Steenhandel Twenthe

Kom in contact met dé specialist

Steenhandel Twenthe mag zich met recht dé specialist noemen op het gebied van gevelstenen en dakpannen. Niet alleen leveren wij vanuit een ruim en uitgebreid aanbod producten van hoge kwaliteit. Maar ook beschikken alle medewerkers over kennis en ervaringen bij onze beschikbare producten. Wij zorgen dat u dé beste steen krijgt uit ons assortiment. Alleen zo kunnen wij uw wensen vervullen.

Vlakke dakpannen

Scroll naar boven