Showroom

We ontvangen u graag in onze showroom! In Rijssen vind u onze ruime showroom van ca. 500 m2 waar onze ervaren medewerkers u helpen met het realiseren van uw droomwoning. De gevel is het eerste dat opvalt aan een pand en is daarmee een belangrijk onderdeel voor de uitstraling van uw (nieuwbouw) woning. Dat bereikt u door een juiste combinatie van gevelstenen, voeg en dakpannen. In onze showroom vindt u dan ook een uitgebreide collectie gevelstenen en dakpannen. De gevelstenen worden gepresenteerd op gevoegde panelen met meerdere voegkleuren, zodat u direct een duidelijk beeld krijgt van de mogelijkheden. De diverse types dakpannen worden gepresenteerd op een grote wand, maar kunnen ook eenvoudig bij de gevelsteen panelen worden gehangen, om een goede indruk te krijgen van de gekozen combinaties.

Buitenshowroom

Veel van onze gevelstenen en dakpannen zijn toegepast in de grote nieuwbouwwijk vlakbij, waardoor we de mogelijkheid kunnen bieden om onze producten aan een echte woning te zien. We rijden dan ook graag een rondje met u door de buurt. Dit geeft vaak een goede indruk van het uiterlijk en de mogelijkheden van onze producten.

Kinderen

Ook de kinderen worden niet vergeten. We hebben een mooie speelhoek met tv en lego geïnstalleerd, zodat u uw aandacht kunt vestigen op hetgeen waarvoor u bent gekomen: het uitzoeken van het perfecte visitekaartje van uw woning.

Scroll naar boven