Pannendak renovatie

Tijd voor een pannendak renovatie? Het is van essentieel belang als dakpannen kapot zijn om ze te vervangen. Bij Steenhandel Twenthe vindt u een ruim assortiment aan hoogwaardige dakpannen voor uw pannendak renovatie. Wilt u een paar pannen vervangen, omdat ze eraf zijn gewaaid, kapot zijn of wilt u uw gehele dak vervangen met nieuwe pannen? Onze dakpannen zijn van topkwaliteit en bieden duurzaamheid en betrouwbaarheid voor een langdurige bescherming voor uw pannendak renovatie.

Met diverse kleuren, texturen en afwerkingen kunt u de perfecte dakpannen kiezen die passen bij uw pannendak renovatie. Onze dakpannen zijn eenvoudig te installeren en zorgen voor een strakke en professionele afwerking van uw dak. Kies voor de kwaliteit en expertise van Steenhandel Twenthe bij het vervangen van jouw pannendak renovatie en geef uw dak de vernieuwde uitstraling en bescherming die het verdient! Naast dat het een prachtige uitstraling geeft, is het ook van groot belang om uw dak van hoogwaardige dakpannen te voorzien. Zo voorkomt u jarenlange problemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan lekkages.

Pannendak renovatie kopen in Rijssen

U kunt bij Steenhandel Twente uw dakpan kopen in Rijssen. Het bouw-hart van Nederland is tenslotte diep geworteld in het Overijsselse Rijssen. Vanuit deze basis kunt u uw nieuwe pannendak kopen bij dé specialist op het gebied van dakpannen en gevelstenen. Vanuit een ruim assortiment laten wij u graag alle mogelijkheden zien. Zo kunt u een nieuw pannendak gebruiken voor nieuwbouw, of verbouw van uw woning, appartementencomplex of bedrijfsgebouw.

De mogelijkheden zijn oneindig groot. Daarom staan onze productspecialisten graag voor u klaar om u te voorzien van dé juiste informatie over onze producten. Plan direct uw afspraak vrijblijvend in bij Steenhandel Twenthe.

Unieke pannendak renovatie?

Het toepassen van dakpannen gebeurt in Nederland op grote schaal. Het is een degelijke en handige manier om uw woning of pand te voorzien van een duurzaam en waterdicht dak. Dakpannen worden al eeuwenlang gebruikt vanwege hun uitstekende eigenschappen. In het assortiment van Steenhandel Twenthe kunt u zoals gezegd diverse soorten dakpannen vinden van de hoogste kwaliteit. Van een traditionele rode gevelsteen tot aan een moderne, langwerpige gevelsteen. Door onze kennis en expertise op het gebied kunnen wij u adviezen bieden over onze stenen én de toepassing ervan.

Ook kunnen wij u advies bieden over bijvoorbeeld te combineren dakpannen of voegen. Kortom, Steenhandel Twenthe is hét adres voor uw gevelstenen.

Van woning tot appartement

Wij beschikken over dakpannen voor iedere pannendak renovatie en voor ieder wat wils. Dakpannen kunnen worden toegepast op verschillende daken met verschillende afmetingen en modellen.  Daarmee worden jaarlijks diverse woningen, appartementen en bedrijfsgebouwen gerealiseerd. De keuze voor een bepaalde dakpan komt veelal voort vanuit eigen smaak, of ontwerp van uw architect. Onze productspecialisten kunnen u als geen ander voorzien van advies en informatie bij het maken van uw keuzes.

Pannendak renovatie

Kwaliteit sinds 1951

Steenhandel Twenthe kan bogen op een rijke historie: sinds 1951 werken we vol passie met onze gevelstenen en dakpannen. In de jaren ‘50 waren er nog 350 tot 375 steenfabrieken in Nederland. Uiteraard waren de meesten daarvan gesitueerd rondom de rivieren in Midden-Nederland. Daarnaast waren er enkele steenfabrieken te vinden in Groningen, Overijssel, Gelderland, Zuid-Limburg, Noord-Brabant en Zeeland. In Overijssel waren dat op dat moment zo’n 15 steenfabrieken.

Kies uw favoriet

Vanuit een ruim aanbod kunt u uw favoriete gevelsteen kiezen. Doordat Steenhandel Twenthe samenwerkt met een tal van leveranciers kunnen wij vrijwel iedere wens omtrent stenen in vervulling laten gaan. Heeft u een bepaald soort steen voor ogen? Dan gaan onze productspecialisten samen met u zoeken naar dé steen, of de steen welke het dichtste in de buurt komt. Zo krijg

Enkele voorbeelden uit ons aanbod

Gevelstenen en vlakke dakpannen moderne woning | Projecten | Steenhandel Twenthe
Gevelstenen en dakpannen vrijstaande woning | Projecten | Steenhandel Twenthe
Gevelstenen en dakpannen moderne villa | Projecten | Steenhandel Twenthe
Gevelstenen en dakpannen villa | Projecten | Steenhandel Twenthe
Gevelstenen en dakpannen moderne villa | Projecten | Steenhandel Twenthe

Kom in contact met dé specialist

Steenhandel Twenthe mag zich met recht dé specialist noemen op het gebied van gevelstenen en dakpannen. Niet alleen leveren wij vanuit een ruim en uitgebreid aanbod producten van hoge kwaliteit. Maar ook beschikken alle medewerkers over kennis en ervaringen bij onze beschikbare producten. Wij zorgen dat u dé beste steen krijgt uit ons assortiment. Alleen zo kunnen wij uw wensen vervullen.

Dakpannen vervangen

Scroll naar boven