Metselstenen per m2

Bent u opzoek naar metselstenen per m2? Dan bent u bij Steenhandel Twenthe aan hét juiste adres. Heeft u metselstenen per m2 nodig voor bijvoorbeeld een nieuwe woning, verbouwing of een ander project? Dan bent u bij Steenhandel Twenthe aan hét juiste adres. Bij Steenhandel Twenthe vindt u een ruim assortiment aan hoogwaardige metselstenen voor elk project. Onze metselstenen per m2 zijn van topkwaliteit en bieden duurzaamheid en betrouwbaarheid voor een langdurige goede, mooie en stevige muur.

Met diverse kleuren, texturen en afwerkingen kunt u de perfecte metselstenen kiezen die passen bij de stijl van uw project. Kies voor de kwaliteit en expertise van Steenhandel Twenthe bij het kopen van nieuwe metselstenen. Naast dat metselstenen een mooie uitstraling moeten bieden is het ook van belang dat het van hoogwaardige kwaliteit is, zodat het uiteraard lang mee gaat. Kom langs bij Steenhandel Twenthe en laat je adviseren in de te nemen keuzes. Onze ervaren medewerkers helpen u graag bij het geven van de beste informatie en adviezen.

metselstenen per m2 in Rijssen

U kunt bij Steenhandel Twente uw metselstenen per m2 kopen in Rijssen. Het bouw-hart van Nederland is tenslotte diep geworteld in het Overijsselse Rijssen. Vanuit deze basis kunt u uw metselstenen kopen bij dé specialist op het gebied van dakpannen en gevelstenen. Vanuit een ruim assortiment laten wij u graag alle mogelijkheden zien. Zo kunt u metselstenen gebruiken voor nieuwbouw, of verbouw van uw woning, appartementencomplex of bedrijfsgebouw.

De mogelijkheden zijn oneindig groot. Daarom staan onze productspecialisten graag voor u klaar om u te voorzien van dé juiste informatie over onze producten. Plan direct uw afspraak vrijblijvend in bij Steenhandel Twenthe.

Unieke metselstenen kopen?

Het toepassen van metselstenen gebeurt in de wereld en vooral in Nederland op grote schaal. Het is een degelijke en handige manier om uw woning of pand te voorzien van goede en mooie muren. Metselstenen worden al eeuwenlang gebruikt vanwege hun uitstekende eigenschappen. In het assortiment van Steenhandel Twenthe kunt u zoals gezegd diverse soorten metselstenen vinden van de hoogste kwaliteit. Van een traditionele metselsteen tot aan een moderne, langwerpige metselstenen. Door onze kennis en expertise op het gebied kunnen wij u adviezen bieden over onze metselstenen én de toepassing ervan.

Ook kunnen wij u advies bieden over bijvoorbeeld te combineren dakpannen of voegen. Kortom, Steenhandel Twenthe is hét adres voor uw gevelstenen.

Van woning tot appartement

Wij beschikken over dakpannen voor ieder wat wils. Dakpannen kunnen worden toegepast op verschillende daken met verschillende afmetingen en modellen.  Daarmee worden jaarlijks diverse woningen, appartementen en bedrijfsgebouwen gerealiseerd. De keuze voor een bepaalde dakpan komt veelal voort vanuit eigen smaak, of ontwerp van uw architect. Onze productspecialisten kunnen u als geen ander voorzien van advies en informatie bij het maken van uw keuzes.

metselstenen per m2

Kwaliteit sinds 1951

Steenhandel Twenthe kan bogen op een rijke historie: sinds 1951 werken we vol passie met onze gevelstenen en dakpannen. In de jaren ‘50 waren er nog 350 tot 375 steenfabrieken in Nederland. Uiteraard waren de meesten daarvan gesitueerd rondom de rivieren in Midden-Nederland. Daarnaast waren er enkele steenfabrieken te vinden in Groningen, Overijssel, Gelderland, Zuid-Limburg, Noord-Brabant en Zeeland. In Overijssel waren dat op dat moment zo’n 15 steenfabrieken.

Kies uw favoriet

Vanuit een ruim aanbod kunt u uw favoriete gevelsteen kiezen. Doordat Steenhandel Twenthe samenwerkt met een tal van leveranciers kunnen wij vrijwel iedere wens omtrent stenen in vervulling laten gaan. Heeft u een bepaald soort steen voor ogen? Dan gaan onze productspecialisten samen met u zoeken naar dé steen, of de steen welke het dichtste in de buurt komt. Zo krijgt u de mogelijkheid om uw ideale gevelsteen te vinden, zelfs als deze niet direct beschikbaar is in ons assortiment van dit moment.

Enkele voorbeelden uit ons aanbod

Gevelstenen en vlakke dakpannen moderne woning | Projecten | Steenhandel Twenthe
Gevelstenen en dakpannen vrijstaande woning | Projecten | Steenhandel Twenthe
Gevelstenen en dakpannen moderne villa | Projecten | Steenhandel Twenthe
Gevelstenen en dakpannen villa | Projecten | Steenhandel Twenthe
Gevelstenen en dakpannen moderne villa | Projecten | Steenhandel Twenthe

Kom in contact met dé specialist

Steenhandel Twenthe mag zich met recht dé specialist noemen op het gebied van gevelstenen en dakpannen. Niet alleen leveren wij vanuit een ruim en uitgebreid aanbod producten van hoge kwaliteit. Maar ook beschikken alle medewerkers over kennis en ervaringen bij onze beschikbare producten. Wij zorgen dat u dé beste steen krijgt uit ons assortiment. Alleen zo kunnen wij uw wensen vervullen.

Dakpannen vervangen

Scroll naar boven