Metselsteen

U gaat een gaf project tegemoet en bent opzoek naar een mooie metselsteen? Dan bent u bij Steenhandel Twenthe in Rijssen aan hét juiste adres! Ontdek ons grootschalig en divers aanbod van metselstenen. Bij ons kunt u de beste kwaliteit metselstenen vinden. Of u nu een professioneel metselaar bent of een doe-het-zelver, bij ons vindt u alles waar u naar opzoek bent!

Het is een heel traject om dé juiste metselsteen te vinden die het beste past bij uw project. Wij snappen dat het moeilijk kan zijn om de juiste keuze te maken voor uw nieuwe metselsteen. Wij beschikken over een grote showroom met veel keuze uit verschillende soorten metselstenen. Maak uw afspraak en bekijk de mogelijkheden!

Beste metselsteen kopen in Rijssen

Steenhandel Twenthe is gevestigd in Rijssen. Bij Steenhandel Twenthe kunt u uw metselstenen kopen in Rijssen. Het bouw-hart van Nederland is tenslotte diep geworteld in het Overijsselse Rijssen. Wij zijn een echte specialist als het gaat om metselstenen en dakpannen. Vanuit een ruim assortiment laten wij u graag alle mogelijkheden zien. Zo kunt u metselstenen gebruiken voor nieuwbouw, of verbouw van uw woning, appartementencomplex of bedrijfsgebouw.

De mogelijkheden zijn oneindig groot. Daarom staan onze productspecialisten graag voor u klaar om u te voorzien van dé juiste informatie over onze producten. Plan direct uw afspraak vrijblijvend in bij Steenhandel Twenthe.

Unieke metselsteen kopen

Het toepassen van metselstenen gebeurt in Nederland op grote schaal. Een degelijke en handige manier om uw muren te voorzien van stevigheid en handigheid in combinatie met een spouwmuur. In het assortiment van Steenhandel Twenthe kunt u zoals gezegd diversen soorten metselstenen vinden. Van een traditionele rode metselsteen. Tot aan een moderne, langwerpige metselsteen. Door onze kennis en expertise op het gebied kunnen wij u adviezen bieden over onze stenen én de toepassing er van.

Ook kunnen wij u advies bieden over bijvoorbeeld te combineren dakpannen of voegen. Kortom, Steenhandel Twenthe is hét adres voor uw metselsteen.

Van woning tot appartement

Metselstenen worden vooral toegepast voor muren van huizen of gebouwen, maar we zien ze ook steeds vaker terugkomen in wat moeilijkere klussen zoals een kunstwerk etc.  Daarmee worden jaarlijks diverse woningen, appartementen en bedrijfsgebouwen gerealiseerd. De keuze voor een bepaalde metselsteen komt veelal voort vanuit eigen smaak, of ontwerp van uw architect. Onze productspecialisten kunnen u als geen ander voorzien van advies en informatie bij het maken van uw keuzes.

Lange gevelstenen

Kwaliteit sinds 1951

Steenhandel Twenthe kan bogen op een rijke historie: sinds 1951 werken we vol passie met onze gevelstenen en dakpannen. In de jaren ‘50 waren er nog 350 tot 375 steenfabrieken in Nederland. Uiteraard waren de meesten daarvan gesitueerd rondom de rivieren in Midden-Nederland. Daarnaast waren er enkele steenfabrieken te vinden in Groningen, Overijssel, Gelderland, Zuid-Limburg, Noord-Brabant en Zeeland. In Overijssel waren dat op dat moment zo’n 15 steenfabrieken.

Kies uw favoriet

Vanuit een ruim aanbod kunt u uw favoriete metselsteen kiezen. Doordat Steenhandel Twenthe samenwerkt met een tal van leveranciers kunnen wij vrijwel iedere wens omtrent stenen in vervulling laten gaan. Heeft u een bepaald soort metselsteen voor ogen? Dan gaan onze productspecialisten samen met u zoeken naar dé steen die u zoekt! Komt u nog steeds niet uit met de keuze van uw metselsteen? dan proberen wij u altijd verder te helpen met het zoeken naar de steen die het meest dicht bij komt!

Enkele voorbeelden uit ons aanbod

Gevelsteen appartement
Gevelsteen Herenwoning
Metselsteen | Steenhandel Twenthe
Metselsteen | Steenhandel Twenthe
Metselsteen | Steenhandel Twenthe

Kom in contact met dé specialist

Steenhandel Twenthe mag zich met recht dé specialist noemen op het gebied van metselstenen en dakpannen. Niet alleen leveren wij vanuit een ruim en uitgebreid aanbod producten van hoge kwaliteit. Maar ook beschikken alle medewerkers over kennis en ervaringen bij onze beschikbare producten. Wij zorgen dat u dé beste steen krijgt uit ons assortiment. Alleen zo kunnen wij uw wensen vervullen.

Lange gevelstenen

Scroll naar boven