Losse bakstenen kopen

Wilt u graag losse bakstenen kopen? Dan bent u bij Steenhandel Twenthe aan het juiste adres. Bakstenen zijn zeer belangrijk bij het bouwen van woningen, panden en andere gebouwen. Ze zijn de essentie van architecturale meesterwerken. Het formaat van bakstenen heeft een diepgaande invloed op het uiterlijk en de structuur van gebouwen. Het kiezen van het juiste formaat is niet alleen van belang voor de woning, maar ook voor wat het oog van de mens wil.

Wij beschikken over vele verschillende losse bakstenen kopen in verschillende maten, kleuren en merken. Bekijk gerust de mogelijkheden of plan uw bezoek om zo tot de perfecte baksteen formaat te komen waar u naar op zoek bent. Neem ook gerust contact met ons op als u meer wilt weten over de losse bakstenen kopen.

Losse bakstenen kopen bij Steenhandel Twenthe

Een baksteen is een veelgebruikte gevelbekleding in Noord-Europa voor woningen en bedrijfspanden. Door middel van bakstenen kunt u uw woning voorzien van een degelijke en weerbestendige bekleding. Bakstenen zijn bij Steenhandel Twenthe te verkrijgen in vele verschillende soorten, maten en uitvoeringen. Doordat bakstenen zijn vervaardigd vanuit natuurlijke materialen ontstaat een fraai en stijlvol geheel.

Bakstenen kunnen zoals gezegd worden verkregen in verschillende soorten, maten en kleuren. Daardoor zijn er voor vrijwel iedere woonstijl geschikte bakstenen te vinden in het ruime aanbod van Steenhandel Twenthe. Aan de hand van uw wensen kunt u samen met onze adviseurs zoeken naar de meest geschikte bakstenen voor uw gevel. Zo krijgt u hét beste eindresultaat waar u jaren van kan genieten. Bekijk direct online de mogelijkheden van Steenhandel Twenthe of plan direct uw bezoek aan onze showroom.

Losse bakstenen kopen

Bakstenen kopen in Rijssen

U kunt bij Steenhandel Twente uw gevelstenen losse bakstenen kopen in Rijssen. Het bouw-hart van Nederland is tenslotte diep geworteld in het Overijsselse Rijssen. Vanuit deze basis kunt u uw gevelstenen kopen bij dé specialist op het gebied van gevelstenen. Vanuit een ruim assortiment laten wij u graag alle mogelijkheden zien. Zo kunt u gevelstenen gebruiken voor nieuwbouw, of verbouw van uw woning, appartementencomplex of bedrijfsgebouw.

De mogelijkheden zijn oneindig groot. Daarom staan onze productspecialisten graag voor u klaar om u te voorzien van dé juiste informatie over onze producten, waaronder losse bakstenen kopen. Plan direct uw afspraak vrijblijvend in bij Steenhandel Twenthe.

Losse bakstenen kopen

Het toepassen van gevelstenen gebeurt in Nederland op grote schaal. Een degelijke en robuuste manier om uw woning of pand te voorzien van muren. In het assortiment van Steenhandel Twenthe kunt u zoals gezegd diversen soorten stenen vinden. Van een traditionele rode gevelsteen. Tot aan een moderne, langwerpige gevelsteen. Door onze kennis en expertise op het gebied kunnen wij u adviezen bieden over onze stenen én de toepassing er van.

Ook kunnen wij u advies bieden over bijvoorbeeld te combineren dakpannen of voegen. Kortom, Steenhandel Twenthe is hét adres voor uw gevelstenen.

Van woning tot appartement

Bakstenen zijn een belangrijk onderdeel bij het bouwen van woningen, appartementen en bedrijfsgebouwen. Ze worden gebruikt voor het metselen van muren en dragen bij aan een mooi uiterlijk en een duurzaamheid van een gebouw. Daarmee worden jaarlijks diverse woningen, appartementen en bedrijfsgebouwen gerealiseerd. De keuze voor een bepaalde steen komt veelal voort vanuit eigen smaak, of ontwerp van uw architect. Onze productspecialisten kunnen u als geen ander voorzien van advies en informatie bij het maken van uw keuzes.

Baksteen formaat

Kwaliteit sinds 1951

Steenhandel Twenthe kan bogen op een rijke historie: sinds 1951 werken we vol passie met onze gevelstenen en dakpannen. In de jaren ‘50 waren er nog 350 tot 375 steenfabrieken in Nederland. Uiteraard waren de meesten daarvan gesitueerd rondom de rivieren in Midden-Nederland. Daarnaast waren er enkele steenfabrieken te vinden in Groningen, Overijssel, Gelderland, Zuid-Limburg, Noord-Brabant en Zeeland. In Overijssel waren er op dat moment zo’n 15 steenfabrieken.

Kies uw favoriet

Vanuit een ruim aanbod kunt u uw favoriete losse bakstenen kopen. Doordat Steenhandel Twenthe samenwerkt met een tal van leveranciers kunnen wij vrijwel iedere wens omtrent stenen in vervulling laten gaan. Heeft u een bepaald soort steen voor ogen? Dan gaan onze productspecialisten samen met u zoeken naar dé steen, of de steen welke het dichtste in de buurt komt.

Enkele voorbeelden uit ons aanbod

Gevelstenen appartementen | Projecten | Steenhandel Twenthe
Gevelstenen en vlakke dakpannen moderne woning | Projecten | Steenhandel Twenthe
Gevelstenen winkelcentrum Apeldoorn | Projecten | Steenhandel Twenthe
Gevelstenen en dakpannen gecombineerd met hout | Projecten | Steenhandel Twenthe
Gevelstenen woning langformaat | Projecten | Steenhandel Twenthe

Kom in contact met dé specialist

Steenhandel Twenthe mag zich met recht dé specialist noemen op het gebied van gevelstenen en dakpannen. Niet alleen leveren wij vanuit een ruim en uitgebreid aanbod producten van hoge kwaliteit. Maar ook beschikken alle medewerkers over kennis en ervaringen bij onze beschikbare producten. Wij zorgen dat u dé beste steen krijgt uit ons assortiment. Alleen zo kunnen wij uw wensen vervullen.

bakstenen

Scroll naar boven