Gevel steen

Wanneer u op zoek bent naar een gevel steen, bent u bij Steenhandel Twenthe aan hét juiste adres. Doordat Steenhandel Twenthe beschikt over een ruim en uitgebreid aanbod gevel steen kunnen wij u vele soorten gevel stenen leveren. De keuze om bij Steenhandel Twenthe uw gevel steen te kopen is daarom juist!  Wij helpen u bij het kiezen van uw gevel steen kopen én zorgen dat wij een type steen vinden welke het beste aansluit bij uw wensen. In onze uitgebreide showroom kunt u samen met een van onze productspecialisten op afspraak uw favoriete gevel steen uitkiezen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van gevel steen kopen? Wij vertellen u er graag meer over, bekijk onze mogelijkheden direct!

Gevel steen kopen in Rijssen

U kunt bij Steenhandel Twente uw gevel steen kopen in Rijssen. Het bouw-hart van Nederland is tenslotte diep geworteld in het Overijsselse Rijssen. Bij ons kunt u uw gevel steen kopen bij dé specialist. Vanuit een ruim assortiment laten wij u graag alle mogelijkheden zien. Zo kunt u de gevel steen gebruiken voor nieuwbouw, of verbouw van uw woning, appartementencomplex of bedrijfsgebouw. De mogelijkheden zijn oneindig groot. Daarom staan onze productspecialisten graag voor u klaar om u te voorzien van dé juiste informatie over onze producten. Plan direct uw afspraak vrijblijvend in bij Steenhandel Twenthe.

Unieke gevelstenen kopen

Het toepassen van gevelstenen gebeurt in Nederland op grote schaal. Een degelijke en robuuste manier om uw woning of pand te voorzien van muren. In het assortiment van Steenhandel Twenthe kunt u zoals gezegd diversen soorten stenen vinden. Van een traditionele rode gevelsteen. Tot aan een moderne, langwerpige gevelsteen. Door onze kennis en expertise op het gebied kunnen wij u adviezen bieden over onze stenen én de toepassing er van. Ook kunnen wij u advies bieden over bijvoorbeeld te combineren dakpannen of voegen. Kortom, Steenhandel Twenthe is hét adres voor uw gevelstenen.

Van woning tot appartement

Gevel steen kan bijvoorbeeld worden toegepast in wanden. Daarmee worden jaarlijks diverse woningen, appartementen en bedrijfsgebouwen gerealiseerd. De keuze voor een bepaalde steen komt veelal voort vanuit eigen smaak, of ontwerp van uw architect. Onze productspecialisten kunnen u als geen ander voorzien van advies en informatie bij het maken van uw keuzes. Komt u er nog steeds niet uit welke gevelstenen u nou wilt bestellen, omdat degene die u zoekt nergens te vinden is? Ook dan helpen wij u graag verder met het zoeken naar de gevelsteen die het meest dicht bij komt.

Gevel steen

Kwaliteit sinds 1951

Steenhandel Twenthe kan bogen op een rijke historie: sinds 1951 werken we vol passie met onze gevelstenen en dakpannen. In de jaren ‘50 waren er nog 350 tot 375 steenfabrieken in Nederland. Uiteraard waren de meesten daarvan gesitueerd rondom de rivieren in Midden-Nederland. Daarnaast waren er enkele steenfabrieken te vinden in Groningen, Overijssel, Gelderland, Zuid-Limburg, Noord-Brabant en Zeeland. In Overijssel waren dat op dat moment zo’n 15 steenfabrieken.

Kies uw favoriet

Vanuit een ruim aanbod kunt u uw favoriete gevel steen kiezen. Doordat Steenhandel Twenthe samenwerkt met een tal van leveranciers kunnen wij vrijwel iedere wens omtrent stenen in vervulling laten gaan. Heeft u een bepaald soort steen voor ogen? Dan gaan onze productspecialisten samen met u zoeken naar dé steen, of de steen welke het dichtste in de buurt komt. Zo krijg

Enkele voorbeelden uit ons aanbod

Gevelstenen appartementen | Projecten | Steenhandel Twenthe
Gevelstenen en vlakke dakpannen moderne woning | Projecten | Steenhandel Twenthe
Gevelstenen winkelcentrum Apeldoorn | Projecten | Steenhandel Twenthe
Gevelstenen en dakpannen gecombineerd met hout | Projecten | Steenhandel Twenthe
Gevelstenen woning langformaat | Projecten | Steenhandel Twenthe

Kom in contact met dé specialist

Steenhandel Twenthe mag zich met recht dé specialist noemen op het gebied van gevelstenen en dakpannen. Niet alleen leveren wij vanuit een ruim en uitgebreid aanbod producten van hoge kwaliteit. Maar ook beschikken alle medewerkers over kennis en ervaringen bij onze beschikbare producten. Wij zorgen dat u dé beste steen krijgt uit ons assortiment. Alleen zo kunnen wij uw wensen vervullen.

Gevelstenen kopen

Scroll naar boven