Dakpan kopen

Bij steenhandel Twenthe bent u aan het juiste adres, wanneer u zoekt naar een dakpan kopen. Bij Steenhandel Twenthe vindt u een ruim assortiment aan hoogwaardige dakpannen, voor het vervangen van uw dakbedekking. Onze dakpannen zijn van topkwaliteit en bieden duurzaamheid en betrouwbaarheid voor een langdurige bescherming van uw dak. Bovendien is het belangrijk dat dakpannen ook makkelijk te leggen zijn.

Bij Steenhandel Twenthe kijken wij kritisch naar de dakpannen, zodat het u gemakkelijker wordt gemaakt, wanneer u bezig gaat met het leggen van de dakpannen. Wanneer u vragen heeft over een dakpan kopen, kunt u ons gerust contacteren. Bovendien kunnen onze medewerkers u alles vertellen op het gebied van een dakpan kopen. Kom gerust langs of neem contact met ons op!

Met diverse kleuren, texturen en afwerkingen kun je de perfecte dakpannen kiezen die passen bij de stijl van jouw huis. Onze dakpannen zijn eenvoudig te installeren en zorgen voor een strakke en professionele afwerking van jouw dak. Kies voor de kwaliteit en expertise van Steenhandel Twenthe bij het vervangen van jouw dakpannen en geef jouw dak de vernieuwde uitstraling die het niet alleen verdient, maar ook wat die nodig heeft!

Het juiste dakpan type kiezen

Bij het plannen van een dakrenovatie of een nieuw bouwproject is een van de belangrijkste beslissingen die u moet nemen, de keuze van de juiste dakpannen. Dakpannen zijn niet alleen essentieel voor het beschermen van uw huis tegen weersinvloeden, maar ook dragen ze natuurlijk bij aan de algehele uitstraling en duurzaamheid van uw woning. De type dakpan kopen moet natuurlijk ook passen bij de stijl van uw woning en u wilt ook niet dat er binnen enkele jaren al weer nieuwe pannen op moeten.

Investering voor uw dak

Het type dakpan kopen is natuurlijk ook een investering voor uw algehele huis. Eenmaal goede dakpannen van top kwaliteit op uw dak ligging, dan gaan ze tientallen mooie jaren mee.

Bij Steenhandel Twenthe kunnen wij u adviseren in alle te nemen keuzes wat betreft uw dakpan kopen. Met de juiste dakpannen kun je niet alleen een beschermend dak boven uw hoofd hebben, maar ook een dak dat de uitstraling en de waarde van uw woning verbeterd.

Dakpannen vervangen in Rijssen

U kunt bij Steenhandel Twente uw dakpan kopen in Rijssen. Het bouw-hart van Nederland is tenslotte diep geworteld in het Overijsselse Rijssen. Vanuit deze basis kunt u uw dakpan kopen bij dé specialist op het gebied van dakpannen en gevelstenen. Vanuit een ruim assortiment laten wij u graag alle mogelijkheden zien. Zo kunt u dakpannen gebruiken voor nieuwbouw, of verbouw van uw woning, appartementencomplex of bedrijfsgebouw.

De mogelijkheden zijn oneindig groot. Daarom staan onze productspecialisten graag voor u klaar om u te voorzien van dé juiste informatie over onze producten. Plan direct uw afspraak vrijblijvend in bij Steenhandel Twenthe. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over de te maken keuzes en ons assortiment.

Unieke dakpan kopen?

Het toepassen van dakpannen gebeurt in Nederland op grote schaal. Het is een degelijke en handige manier om uw woning of pand te voorzien van een duurzaam en waterdicht dak. Dakpannen worden al eeuwenlang gebruikt vanwege hun uitstekende eigenschappen. In het assortiment van Steenhandel Twenthe kunt u zoals gezegd diverse soorten dakpannen vinden van de hoogste kwaliteit. Van een traditionele rode gevelsteen tot aan een moderne, langwerpige gevelsteen. Door onze kennis en expertise op het gebied kunnen wij u adviezen bieden over onze stenen én de toepassing ervan.

Ook kunnen wij u advies bieden over bijvoorbeeld te combineren dakpannen of voegen. Kortom, Steenhandel Twenthe is hét adres voor uw gevelstenen.

Van woning tot appartement

Wij beschikken over dakpannen voor elk project. Dakpannen kunnen worden toegepast op verschillende daken met verschillende afmetingen en modellen.  Daarmee worden jaarlijks diverse woningen, appartementen en bedrijfsgebouwen gerealiseerd. De keuze voor een bepaalde dakpan komt veelal voort vanuit eigen smaak, of ontwerp van uw architect. Onze productspecialisten kunnen u als geen ander voorzien van advies en informatie bij het maken van uw keuzes.

Dakpan kopen

Kwaliteit sinds 1951

Steenhandel Twenthe kan bogen op een rijke historie: sinds 1951 werken we vol passie met onze gevelstenen en dakpannen. In de jaren ‘50 waren er nog 350 tot 375 steenfabrieken in Nederland. Uiteraard waren de meesten daarvan gesitueerd rondom de rivieren in Midden-Nederland. Daarnaast waren er enkele steenfabrieken te vinden in Groningen, Overijssel, Gelderland, Zuid-Limburg, Noord-Brabant en Zeeland. In Overijssel waren dat op dat moment zo’n 15 steenfabrieken.

Kies uw favoriet

Vanuit een ruim aanbod kunt u uw favoriete gevelsteen kiezen. Doordat Steenhandel Twenthe samenwerkt met een tal van leveranciers kunnen wij vrijwel iedere wens omtrent stenen en dakpannen in vervulling laten gaan. Heeft u een bepaald soort steen of dakpan voor ogen? Dan gaan onze productspecialisten samen met u zoeken naar het gekozen product. Ligt het product niet direct op voorraad? Geen probleem! We bestellen het gewenste product direct.

Enkele voorbeelden uit ons aanbod

Gevelstenen en vlakke dakpannen moderne woning | Projecten | Steenhandel Twenthe
Gevelstenen en dakpannen vrijstaande woning | Projecten | Steenhandel Twenthe
Gevelstenen en dakpannen moderne villa | Projecten | Steenhandel Twenthe
Gevelstenen en dakpannen villa | Projecten | Steenhandel Twenthe
Gevelstenen en dakpannen moderne villa | Projecten | Steenhandel Twenthe

Kom in contact met dé specialist

Steenhandel Twenthe mag zich met recht dé specialist noemen op het gebied van gevelstenen en dakpannen. Niet alleen leveren wij vanuit een ruim en uitgebreid aanbod producten van hoge kwaliteit. Maar ook beschikken alle medewerkers over kennis en ervaringen bij onze beschikbare producten. Wij zorgen dat u dé beste steen krijgt uit ons assortiment. Alleen zo kunnen wij uw wensen vervullen.

Dakpannen vervangen

Scroll naar boven