Wienerberger gevelsteen kopen

Bent u op zoek naar een Wienerberger gevelsteen kopen? Dan bent u bij Steenhandel Twenthe in Rijssen aan hét juiste adres! Wij bieden een groot assortiment gevelstenen. Neem altijd even contact met ons op of wij ook in het bezit zijn van de wienerberger gevelstenen. De Wienerberger gevelstenen kopen zijn in verschillende soorten en is uitstekend geschikt om mooie en uitstekende muren te creëren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en benieuwd naar ons ruime showroom met groot assortiment? Bekijk dan de mogelijkheden en kom zeker eens een keer langs!

Wienerberger gevelsteen in Rijssen

U kunt bij Steenhandel Twente vragen naar de mogelijkheden of er nog Wienerberger gevelsteen te koop zijn. Het bouw-hart van Nederland is tenslotte diep geworteld in het Overijsselse Rijssen. Wij zijn dé specialist als het gaat om gevelstenen, dakpannen en meer. Vanuit een ruim assortiment laten wij u graag alle mogelijkheden zien. Zo kunt u de Wienerberger gevelsteen gebruiken voor nieuwbouw, of verbouw van uw woning, appartementencomplex of bedrijfsgebouw. De mogelijkheden zijn oneindig groot. Daarom staan onze productspecialisten graag voor u klaar om u te voorzien van dé juiste informatie over onze producten. Plan vrijblijvend een afspraak in bij Steenhandel Twenthe en bekijk of de Wienerberger gevelsteen te koop is.

Unieke Wienerberger gevelsteen kopen

Het toepassen van Wienerberger gevelsteen ziet u veel voorbij komen. Wanneer u op zoek bent naar hoogwaardige gevelstenen, dan is Wienerberger een merk dat je zeker in overweging moet nemen. Wienerberger staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit en ruime assortiment gevelstenen. Wienergberger gevelsteen wordt vaak gebruikt voor het metselen van gebouwen zoals huizen, bedrijfspanden en meer. Door onze kennis en expertise op het gebied kunnen wij u adviezen bieden over onze stenen én de toepassing er van. Ook kunnen wij u advies bieden over bijvoorbeeld te combineren dakpannen of voegen. Kortom, Steenhandel Twenthe is hét adres voor uw gevelstenen.

Van woning tot appartement

Wienerberger gevelsteen kan bijvoorbeeld worden toegepast in wanden. Daarmee worden jaarlijks diverse woningen, appartementen en bedrijfsgebouwen gerealiseerd. Onze productspecialisten kunnen u als geen ander voorzien van advies en informatie bij het maken van uw keuzes. Komt u er nog steeds niet uit welke gevelstenen u nou wilt bestellen, omdat degene die u zoekt nergens te vinden is? Ook dan helpen wij u graag verder met het zoeken naar de gevelsteen die het meest dicht bij komt.

Wienerberger gevelsteen

Kwaliteit sinds 1951

Steenhandel Twenthe kan bogen op een rijke historie: sinds 1951 werken we vol passie met onze gevelstenen en dakpannen. In de jaren ‘50 waren er nog 350 tot 375 steenfabrieken in Nederland. Uiteraard waren de meesten daarvan gesitueerd rondom de rivieren in Midden-Nederland. Daarnaast waren er enkele steenfabrieken te vinden in Groningen, Overijssel, Gelderland, Zuid-Limburg, Noord-Brabant en Zeeland. In Overijssel waren dat op dat moment zo’n 15 steenfabrieken.

Kies uw favoriet

Vanuit een ruim aanbod kunt u uw favoriete gevelstenen kiezen. Doordat Steenhandel Twenthe samenwerkt met een tal van leveranciers kunnen wij vrijwel iedere wens omtrent stenen in vervulling laten gaan. Heeft u een bepaald soort steen voor ogen? Dan gaan onze productspecialisten samen met u zoeken naar dé steen, of de steen welke het dichtste in de buurt komt. Zo krijg

Enkele voorbeelden uit ons aanbod

Gevelstenen appartementen | Projecten | Steenhandel Twenthe
Gevelstenen en vlakke dakpannen moderne woning | Projecten | Steenhandel Twenthe
Gevelstenen winkelcentrum Apeldoorn | Projecten | Steenhandel Twenthe
Gevelstenen en dakpannen gecombineerd met hout | Projecten | Steenhandel Twenthe
Gevelstenen woning langformaat | Projecten | Steenhandel Twenthe

Kom in contact met dé specialist

Steenhandel Twenthe mag zich met recht dé specialist noemen op het gebied van gevelstenen en dakpannen. Niet alleen leveren wij vanuit een ruim en uitgebreid aanbod producten van hoge kwaliteit. Maar ook beschikken alle medewerkers over kennis en ervaringen bij onze beschikbare producten. Wij zorgen dat u dé beste steen krijgt uit ons assortiment. Alleen zo kunnen wij uw wensen vervullen.

Gevelstenen kopen

Scroll naar boven