De betovering van langformaat gevelstenen

Wilt u graag gevelstenen met een eigentijdse en moderne uitstraling? Dan zijn de langformaat gevelstenen van Steenhandel Twenthe een perfecte keuze! Met hun slanke en langwerpige vorm geven deze gevelstenen een unieke en stijlvolle look aan elke gevel of muur. Steenhandel Twenthe biedt een breed assortiment aan langformaat gevelstenen in diverse kleuren, texturen en formaten, zodat u altijd de juiste keuze kunt maken die past bij uw persoonlijke stijl en bouwproject.

Langformaat gevelstenen zijn als een goed bewaard geheim in de wereld van architectuur. Ze vangen niet alleen het oog, maar ook de verbeelding. Wat ze zo bijzonder maakt is hun elegante en uiteraard de langgerekte vorm. Dit geeft een compleet ander karakter aan elk gebouw ten opzichte van de traditionele gevelstenen.

Laten we ook zeker niet vergeten hoe duurzaam de langformaat gevelstenen zijn. De langformaat gevelstenen zijn als een investering in de toekomst van uw huis. Ze doorstaan moeiteloos het slechtste weer en vragen minimaal onderhoud. Het is een keuze waar je nog vele jaren van zult genieten.

Onze langformaat gevelstenen zijn van hoogwaardige kwaliteit en combineren duurzaamheid met esthetiek. Kies voor de elegante en moderne uitstraling van langformaat gevelstenen van Steenhandel Twenthe en geef uw bouwproject de gewenste eigentijdse look!

Langformaat gevelstenen kopen in Rijssen

U kunt bij Steenhandel Twente uw gevelstenen kopen in Rijssen. Het bouw-hart van Nederland is tenslotte diep geworteld in het Overijsselse Rijssen. Vanuit deze basis kunt u uw gevelstenen kopen bij dé specialist op het gebied van gevelstenen. Vanuit een ruim assortiment laten wij u graag alle mogelijkheden zien. Zo kunt u gevelstenen gebruiken voor nieuwbouw, of verbouw van uw woning, appartementencomplex of bedrijfsgebouw.

De mogelijkheden zijn oneindig groot. Daarom staan onze productspecialisten graag voor u klaar om u te voorzien van dé juiste informatie over onze producten. Plan direct uw afspraak vrijblijvend in bij Steenhandel Twenthe.

Unieke langformaat gevelstenen kopen

Het toepassen van gevelstenen gebeurt in Nederland op grote schaal. Een degelijke en robuuste manier om uw woning of pand te voorzien van muren. In het assortiment van Steenhandel Twenthe kunt u zoals gezegd diversen soorten stenen vinden. Van een traditionele rode gevelsteen. Tot aan een moderne, langwerpige gevelsteen. Door onze kennis en expertise op het gebied kunnen wij u adviezen bieden over onze stenen én de toepassing er van.

Ook kunnen wij u advies bieden over bijvoorbeeld te combineren dakpannen of voegen. Kortom, Steenhandel Twenthe is hét adres voor uw gevelstenen.

Van woning tot appartement

Gevelstenen kunnen worden toegepast in bijvoorbeeld wanden. Daarmee worden jaarlijks diverse woningen, appartementen en bedrijfsgebouwen gerealiseerd. De keuze voor een bepaalde steen komt veelal voort vanuit eigen smaak, of ontwerp van uw architect. Onze productspecialisten kunnen u als geen ander voorzien van advies en informatie bij het maken van uw keuzes.

Langformaat gevelstenen | Steenhandel Twenthe

Kwaliteit sinds 1951

Steenhandel Twenthe kan bogen op een rijke historie: sinds 1951 werken we vol passie met onze gevelstenen en dakpannen. In de jaren ‘50 waren er nog 350 tot 375 steenfabrieken in Nederland. Uiteraard waren de meesten daarvan gesitueerd rondom de rivieren in Midden-Nederland. Daarnaast waren er enkele steenfabrieken te vinden in Groningen, Overijssel, Gelderland, Zuid-Limburg, Noord-Brabant en Zeeland. In Overijssel waren dat op dat moment zo’n 15 steenfabrieken.

Kies uw favoriet

Vanuit een ruim aanbod kunt u uw favoriete gevelsteen kiezen. Doordat Steenhandel Twenthe samenwerkt met een tal van leveranciers kunnen wij vrijwel iedere wens omtrent stenen in vervulling laten gaan. Heeft u een bepaald soort steen voor ogen? Dan gaan onze productspecialisten samen met u zoeken naar dé steen, of de steen welke het dichtste in de buurt komt. Zo krijg

Enkele voorbeelden uit ons aanbod

Gevelstenen appartementen | Projecten | Steenhandel Twenthe
Gevelstenen en vlakke dakpannen moderne woning | Projecten | Steenhandel Twenthe
Gevelstenen winkelcentrum Apeldoorn | Projecten | Steenhandel Twenthe
Gevelstenen en dakpannen gecombineerd met hout | Projecten | Steenhandel Twenthe
Gevelstenen woning langformaat | Projecten | Steenhandel Twenthe

Kom in contact met dé specialist

Steenhandel Twenthe mag zich met recht dé specialist noemen op het gebied van gevelstenen en dakpannen. Niet alleen leveren wij vanuit een ruim en uitgebreid aanbod producten van hoge kwaliteit. Maar ook beschikken alle medewerkers over kennis en ervaringen bij onze beschikbare producten. Wij zorgen dat u dé beste steen krijgt uit ons assortiment. Alleen zo kunnen wij uw wensen vervullen.

Langformaat gevelstenen

Scroll naar boven