Showroom

Welkom in onze showroom! In onze ruime showroom van ca. 500 m2 kunnen onze ervaren medewerkers u helpen met het realiseren van uw droom. Die droom ‘het realiseren van een uw droomhuis’ wordt grotendeel bepaald door de uitstraling aan de buitenkant. Dat houdt in: een juiste combinatie van gevelstenen en dakpannen. In onze showroom vindt u een uitgebreide collectie gevelstenen en dakpannen. De gevelstenen worden grotendeels gepresenteerd op in meerdere voegkleuren gevoegde panelen, zodat u een duidelijk beeld krijgt welke kleur voeg het beste bij uw gevelsteen past. Diverse types dakpannen zijn gepresenteerd op een grote wand, maar kunnen ook heel makkelijk bij de gevelsteen panelen worden gehangen om een goede indruk te krijgen hoe de combinatie eruit komt te zien. 

Buitenshowroom
Na het bepalen van uw keuze rijden we indien gewenst nog even een rondje in de grote nieuwbouwwijk in de buurt, waar vele gevelstenen en dakpannen die in onze showroom worden gepresenteerd aan een echte woning te zien zijn. Onze ervaring is dat dit voor onze klanten toch wel een geruststellende gedachte is.

Kinderen

Ook aan de kinderen is gedacht door middel van een mooie speelhoek met tv en lego waar uw kinderen zich uitstekend kunnen vermaken en u uw aandacht kunt vestigen op hetgeen waar u voor bent gekomen: het uitzoeken van het perfecte visitekaartje van uw woning.

Mobiel | Desktop